O Meni

Zovem se Dejan. Petrović Dejan.
Na mreži nik mi je uglavnom dekip.
Veliki sam zaljubljenik u informacione tehnologije (IT) i video igre. Za sebe mogu da kažem da sam freelancer u IT smislu. Pokrenuo sam ovaj blog jer smatram da na srpskom jeziku ima premalo kvalitenih web destinacija sa temom video igara.

Na ovom blogu postavljam uglavnom recenzije i opise video igara.

S obzirom na učestalu pojavu plaćenih recenzija kako u svetu tako i kod nas, sve je manje onih drugih, nezavisnih. Na ovom blogu nećete naći recenziju u kojoj se neka igra pljuje samo zato što su je i drugi popljuvali.

Imam bogato iskustvo u igračkom smislu koje traje preko dvadeset godina. Nemam favorizovan žanr, u principu mi sve igre leže. Osim MP, multiplejer nikada nisam igrao i odgovore o igrama na temu MP ovde nećete naći.

Koliko je ovaj blog nezavistan govori i podatak da uvek možete postaviti vašu autorsku recenziju.

Uslovi Korišćenja

Sav materijal koji je na sajtu prikazan je slobodan za korišćenje.

Možete ga upotrebiti u bilo koje lične svrhe bez potrebe konsultovanja sa mnom. Naravno, zabranjeno je preuzimanje radi preprodaje ili postavljanja na druga mesta uz tvrdnju autorstva.

Ukoliko biste želeli da postavite neki od članaka ili njegov deo na neku drugu lokaciju, obavezno pitajte. Rado ću vam izaći u susret.

Možete komentarisati i postavljati poruke ispod članaka ili bilo gde na sajtu gde je to predviđeno, ali u granicama kulturnog ponašanja. Svaki govor mržnje ili govor koji sadrži političku, religijsku ili neku drugu osnovu koja nema veze sa temom, biće obrisan bez obrazloženja.

Za svaki nesporazum možete mi se obratiti preko kontakt forme.

Politika Privatnosti

Ovaj sajt koristi kolačiće za prikupljanje podataka. Od vas možemo prikupiti mejl adresu, podatke o tome koji računar koristite, koji operativni sistem, koji pregledač i sl.

Podaci nam služe radi vođenja evidencije, da bi razumeli vaše potrebe i bolje vam izašli u susret i sl.

Vaši podaci neće biti javno dostupni.

Kako ocenjujemo igre

Kriterijum za ocenjivanje igara se ne oslanja na ocene drugih sajtova ili igračkih časopisa. Apsolutno je nezavistan što možete proveriti tako što ćete napisati recenziju igre, dati ocenu i postaviti ovde.

Iza svake ocene stoji autor. Naravno, svi smo različiti, niko od nas neće igru doživeti na isti način tako da ocene treba shvatiti kao ličnu ocenu autora.

Kako da se pridružite

Uvek smo u potrazi za novim autorima. Pošaljite deo teksta preko kontakt forme i dobićete odgovor u najskorije vreme.

S obzirom da ovaj sajt nema prihode ne očekujte da ćete za to dobiti bilo kakvu drugu nadoknadu osim slave.

Kako da... Pomoć (FAQ)

P:

O:

P:

O:

P:

O:

P:

O:

P:

O:

P:

O: