Uprising 44 The Silent Shadows

Uprising 44 The Silent Shadows

Poljaci umeju da prave igre i to nije nikakva novost. Setimo se samo Witchera ili Sniper Ghost Warrior 2. Ili Techland opusa igara. Pa kako su do đavola ovde ovoliko zabrljali?

Igra obrađuje ustanak poljaka u okupiranoj Varšavi 1944. godine. Poljaci su ispoljili ogromnu hrabrost i držali su dobar deo grada slobodnim ali bez pomoći sa strane, sve je unapred bilo osuđeno na neuspeh.

Igra počinje tako što preuzimate lika koji je sav ošamućen  (ranjen, ugruvan, šta li je...). Pogled je iz trećeg lica ali samo kretanje je užasno. Pretpostavljam da to treba da dočara stanje čoveka, ali ja igram igru i ako ne mogu da potrefim vrata iz pet puta onda tu nešto ne valja. Probijanje kroz zgradu do cilja je jedan od najfrustriranijih momenata koje sam iskusio od kada igram video igre. Na početku ste sa saborcem. Usput kupite pušku i krećete da se dalje spuštate niz zgradu, koja je poprilično visoka za Varšavu tog doba i cela (!?).Negde niže u hodniku nalećete na jednog švabu. Tu nastaje problem broj dva. Imate mogućnost upotrebe zaklona. Provirite malo, krenete da nišanite na desnu klik (kroz mušicu), i taman tu je... ne nije još, malo niže... opet nije... bum. Promašaj. I tako ceo okvir bez pogotka.  Šta se dešava? Pomerate miša lagano ka meti i kako krstić nanesete na metu tako on sleti dalje u suprotnom pravcu. Nišanjenje je skoro pa NEMOGUĆE. A municije više nema. Saborac puca li, puca. Možda ćorcima.Nekako sam prošao dvojicu ovde, pa niže još dvojicu i tako nekako stigao do podruma ali više nisam mogao. Osim da su ostavili mogućnost da uzmem kamen sa zemlje i da ih gađam. Radilo je ALT+F4 a zatim UNINSTAL. Imam zaista visok prag tolerancije prema video igrama ali ovde jednostavno nisam imao snage.Igra ima veoma lošu grafiku. Neotesani poligoni i jeftine teksture, odsustvo detalja... Zvuk, glasovna gluma, efekti borbe... ne zna se šta je gore. Čitajući o igri na netu, vidim da bi igra trebala da bude neka mešavina TPS i RTS ali ja nisam stigao dotle da isprobam.

Učinite sebi uslugu i preskočite ovu igru.

Gamer ITstreet
rating
2/10

 
  Share on Facebook Share on Twitter Share on Reddit Share on LinkedIn
Pregledano 704 put/a  comments      Nema Komentara  comments 

Baš nam vaš komentar fali

Vaša mejl adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su obeležena sa *

Blog podržava gravatare kao lični potpis

HTML kod nije dozvoljen

Komentar je ograničen na 600 karaktera


Nema postavljenih poruka. Budite prvi koji će postaviti poruku.